29 Temmuz 2016 Cuma

Cinsel İsteğe Karşı Çipli Çözüm

NOW 8  News Kanalının yayınlamış olduğu habere göre Microsoft ve Apple’ın   geliştirmekte olduğu bir uygulama sayesinde artık çiftler birbirlerinin cinsel aktivitelerini istedikleri an  takip edebilecekler.

Uygulama Nasıl Çalışıyor?
Uygulama, birbirini tamamlayıcı çift çipten oluşuyor ve telefonlar ile entegreli çalışıyor. Genital bölgelerine yerleştirilen çip sayesinde telefona gelen bilgi ile çiftler birbirlerinin cinsel aktivitelerinden haberdar olma fırsatı bulmuş oluyor.
Uygulamayı Beğenenler Kadar Eleştirenler De Çok
Yazılımın fikir babası Stephen Triton uygulamayı ‘Muhteşem Bir fikir’ ifadesi ile tanımlarken, uygulamanın kişilerin özel hayatlarının gizliliği ilkesini yerle bir ettiğini öne sürerek, eleştirenler de son derece fazla.
Uygulamanın Potansiyel Kullanıcıları Merakla Bekleniyor!
Teknolojik anlamda, mükemmel bir buluş olduğunu söylemek doğru olsa da, piyasaya çıkan ürünün ne kadar kişi tarafından kullanılmak isteneceği de kısa sürede büyük merak konusu oldu denilebilir. İnsanların sosyal hayatları içerisindeki statüsü düşünüldüğü takdirde, uygulamanın sosyal hayata etkisini, kişileri evlilik yerine kısa süreli birlikteliklere ya da evlilikleri noktalayan sürece götürüp götürmeyeceğini zaman içinde yaşayıp göreceğiz.
Birde madalyonun öbür yüzü var ki, eğitim ve kültür seviyesi bakımından her ülkenin farklı bir konumda olduğunu varsayarsak, özellikle belirli ülkelerde, uygulamanın kullanılması, çiftler arasında yoğun gerginliklere yol açacakmış gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder